ثبت شرکت
برای آن که بتوانیم به صورت قانونی کسب و کاری را شروع کنیم نیاز به ثبت آن داریم. ثبت شرکت می تواند مزایای مختلفی برای کسب و کار داشته باشد که به عنوان مثال می توان دریافت تسهیلات مختلف اشاره کرد.
شرکت ها انواع مختلفی دارند که هر کدام دارای ویژگی مخصوص به خود می باشند. کسب و کار شما با توجه به حوزه فعالیت می تواند در قالب هر یک از این مدل ها ثبت شود.
با ما همراه باشید تا در ابتدا به بررسی مراحل ثبت شرکت و در ادامه به معرفی انواع مختلف شرکت ها بپردازیم.
جهت دریافت مشاوره تخصصی در زمینه ثبت شرکت از طریق شماره 02166198626 با حساب سرا در ارتباط باشید.
مراحل ثبت شرکت
در ابتدا قصد داریم به صورت خلاصه به بررسی مراحل ثبت شرکت بپردازیم تا در صورتی که قصد انجام این کار را دارید با مراحل آن آشنا باشید.
تعیین نام شرکت
اولین مرحله انتخاب نام شرکت می باشد. نام شرکت باید حداقل سه سیلابی باشد و از کلمات فارسی تشکیل شده باشد.
پس از آنکه نام شرکت به تایید سازمان ثبت رسید، وارد مرحله بعد میشویم.
تنظیم مدارک
در مرحله بعد باید مدارک در سیستم بارگذاری شود. این مرحله یکی از مراحل مهم و حساس برای ثبت یک شرکت می باشد، زیرا تنظیم اساسنامه در این قسمت انجام می شود. در اساسنامه مواردی مانند حوزه های فعالیت شرکت، تعداد اعضا، سهم هر کدام و… قید می شود، به همین دلیل از حساسیت بالایی برخوردار است و بهتر است توسط افرادی که تجربه حقوقی و ثبتی دارند تکمیل شود.
عمده فعالیت شرکت های حسابداری در این مرحله است، زیرا در این مرحله علاوه بر اساسنامه، شرکت نامه و تقاضانامه نیز باید به ثبت برسند.
تایید مدارک و اسناد
پس از آنکه موارد موردنیاز مرحله قبل به نگارش رسید، این موارد همراه با مدارک باید به تایید شرکای شرکت برسد. مدارک و اسناد در صورت تایید به اداره ثبت ارسال می شوند.
دریافت آگهی
سازمان ثبت با بررسی مدارک و اسناد اراسال شده، در صورت عدم وجود مشکل، شرکت را به ثبت می رسانند. در ادامه این مورد نیز توسط روزنامه رسمی به اطلاع می رسد.
همانطور که مشاهده کردید طی چند مرحله می توان شرکت خود را به ثبت برسانید و کسب و کار خود را شروع کنید. برای شروع همین حالا با حساب سرا از طریق شماره 02166198626 در ارتباط باشید و از مشاوره تخصصی و رایگان بهره مند شوید.
انواع مختلف شرکت ها
مدیران معمولا هنگام ثبت شرکت در انتخاب نوع شرکت دچار تردید هستند، زیرا همانطور که گفته شد هر کدام از آن ها ویژگی مخصوص به خود را دارد و برای آن که بتوان بهترین انتخاب را داشت بهتر است با متخصصین این حوزه مشورت کرد. کارشناسان حساب سرا در مراحل مختلف در کنار شما هستند تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
شرکت های تجاری به صورت کلی به موارد زیر تقسیم می شوند:
- شرکت با مسئولیت محدود
- موسسه غیرتجاری
- شرکت سهامی خاص
- شرکت سهامی عام
- شرکت بازرگانی
- شرکت دانش بنیان
- شرکت نسبی
- شرکت تضامنی
- شرکت تعاونی
خدمات ثبت شرکت
حساب سرا آماده ارائه انواع خدمات ثبتی همراه با بالاترین کیفیت می باشد که توسط متخصصین مجرب این حوزه صورت می گیرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره 02166198626 با کارشناسان شرکت در ارتباط باشید.
ثبت شرکت با مسئولیت محدود
ثبت شرکت با مسئولیت محدود یکی از پرطرفدارترین شرکت ها است که امروزه افراد بسیاری به سراغ آن می روند. این نوع شرکت بیشتر میان اعضای یک خانواده یا افراد فامیل و یا دوستان و آشنایان تشکیل می شود. نکته قابل توجه این است که ثبت شرکت با مسئولیت محدود با حداقل 2 شرکت قابلیت ثبت را دارد.
حداقل سرمایه برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود یک میلیون ریال در نظر گرفته شده است. مسئولیت و ضمانت شرکا در شرکت با مسئولیت محدود تا سقف میزان سرمایه است.
ثبت شرکت غیر تجاری
ثبت شرکت غیر تجاری برای فعالیت های تجاری و بازرگانی نیست بلکه تنها برای فعالیت های خدمات اینگونه شرکت ها ثبت می شوند. برای ثبت شرکت غیر تجاری باید حداقل 20 نفر حضور داشته باشد در غیر این صورت نمی توان اقدامات نهایی را برای ثبت شرکت انجام داد.
برای ثبت شرکت غیر تجاری از پسوند موسسه غیر تجاری استفاده می شود که در زمینه های خدماتی، فرهنگی، حقوقی و بسیاری از کسب و کارهایی که در آن محصول یا کالایی خرید و فروش نمی شود کاربرد دارند.
ثبت شرکت سهامی خاص
ثبت شرکت سهامی خاص با حداقل 3 عضو تشکیل می شود و 2 بازرس نیز باید در این شرکت ها حضور داشته باشند زیرا وجود بازرس از قوانین الزامی است که باید از آن پیروی نمود. همچنین ناگفته نماند وجود مدیرعامل، رئیس هیئت مدیره و نایب رئیس در شرکت سهامی خاص اجباری می باشد.
افرادی که قصد ثبت شرکت سهامی خاص را دارند باید آگاه باشند که حداقل سرمایه برای ثبت این نوع شرکت به میزان یک میلیون ریال می باشد.
ثبت شرکت سهامی عام
برای ثبت شرکت سهامی عام باید آگاه باشید که در این شرکت موسسین مقداری از سهام که شامل 20 درصد است را متعهد شوند و 35 درصد این مبلغ را در حساب بانکی به عنوان شرکت در حال تاسیس سپرده کنند و سپس اظهارنامه ای در ضمیمه اساسنامه شرکت و مطرح نمودن اعلامیه پذیره نویسی سهام به مراکز ثبت شرکت ها اعلام می کنند.
ثبت شرکت بازرگانی
ثبت شرکت بازرگانی زمانی صورت می گیرد که هدف شما از این کار فعالیت در امور تجاری و بازرگانی باشد. اینگونه شرکت ها بیشتر برای خرید، فروش، توزیع، صادرات و واردات کالاهای مجاز بازرگانی، اخذ مجوز و اعطای نمایندگی شرکت در تمامی نمایشگاه ها، سمینارها و… فعالیت می کنند.
برای ثبت شرکت بازرگانی باید شرایطی همچون داشتن حداقل سرمایه اولیه معادل یک میلیون ریال، حداقل اعضاء 3 نفر، 2 نفر به عنوان بازرس شرکت، سرمایه گذاری نقدی و… را داشته باشید.
ثبت شرکت دانش بنیان
برای ثبت شرکت دانش بنیان باید حداقل 2 نفر از اعضای هیئت مدیره مدرک کارشناسی ارشد به بالا و یا اختراعی ثبت شده داشته باشند و یا عضو هیئت علمی دانشگاه باشند. ناگفته نماند که شرکت دانش بنیان معاف از پرداخت مالیات، عوارض و گمرک به مدت 15 سال می باشد.
هدف از ثبت شرکت دانش بنیان جذب و تبدیل ایده ها به محصول و مشاغل پایدار، تجاری سازی یافته های پژوهشی و تحقیقاتی، حمایت و هدایت در جهت افزایش سود است.
با ما در ارتباط باشید
همچنین می توانید شماره تماس خود را در کادر زیر وارد نمایید تا کارشناسان شرکت حداکثر طی 30 دقیقه آینده تماس حاصل نمایند