حسابداری شرکت تولیدی

شرکت های تولیدی یکی دیگر از انواع شرکت ها از نظر نوع عملکرد می باشند که با خرید موارد اولیه و تبدیل آن ها به محصولات مورد نظر،کسب سود می نمایند.

در شرکت تولیدی سعی بر آن است تا علاوه بر جبران بهای تمام شده محصول، سود مدنظر نیز حاصل شود. در این موقعیت حسابداری بهای تمام شده وارد عمل می شود که یکی از مهم ترین مراحل حسابدرای شرکت تولیدی می باشد.

حسابداری بهای تمام شده به نوبه خود فرآیندی دشوار می باشد که نیاز به تخصص بسیاری دارد و افرادی که توانایی محاسبه بهای تمام شده محصولات را داشته باشند بسیار مورد توجه صاحبین کسب و کار قرار می گیرند.

حسابداری شرکت تولیدی

حسابداری تولیدی

حسابداری شرکت تولیدی مراحلی دارد که یک حسابدار باید به تمام به این موارد تسلط کافی داشته باشد.

در ادامه سعی داریم به طور مختصر به وظایف حسابدار شرکت تولیدی بپردازیم.

مراحل حسابداری شرکت تولیدی

مراحل حسابداری بسته به محصولی که شرکت تولید می کند امکان دارد مقداری متفاوت باشد اما عمدتا حسابدار تولیدی وظایف زیر را به عهده دارد.

ثبت اسناد حسابداری شرکت تولیدی

ثبت سند حسابداری یکی از مهم ترین وظایف حسابدار می باشد که در آن تمام مبادلات تجاری شرکت در دفاتر مشخص ثبت می شود.

ثبت حسابداری شرکت تولیدی می تواند شامل خرید یک محصول، دستگاه و یا فروش یک زمین باشد. همانطور که گفته شد باید تمام عملیات تجاری شرکت در دفاتر مربوطه ثبت شود تا در ادامه با استفاده از این ثبت ها گزارش های مورد نیاز تهیه شود.

 تهیه صورت های مالی

تهیه صورت های مالی، یکی دیگر از وطایف حسابداران می باشد که در آن گزارشاتی تهیه می شود تا مدیر شرکت و یا مسئول مربوطه با استفاده از آن تصمیم دقیق تری بگیرد.

تهیه صورت سود و زیان شرکت تولیدی

میزان سودهی شرکت در گزارشی به نام صورت سود و زیان مشخص می شود. در این گزارش با استفاده از اطلاعات ثبت شده در اسناد تجاری، هزینه ها و درآمد ها مشخص می شوند و میزان سود و یا زیان شرکت مشخص می شود.

در ادامه مسئول مربوطه با بررسی این گزارش، تصمیم گیری لازم را برای ادامه فعالیت شرکت خواهد گرفت، زیرا امکان دارد شرکت متحمل ضرر بسیاری شده باشد و ادامه فعالیت شرکت با روند کنونی به صلاح شرکت نباشد.

تهیه ترازنامه

ترازنامه یکی دیگر از گزارشاتی است که با استفاده از اطلاعات ثبت شده در دفاتر تجاری تهیه می شود.

در ترازنامه دارایی شرکت باید با مجموع بدهی و حقوق صاحبان سهام برابر باشد و اگر این توازن به هم بخورد امکان دارد بدهی های شرکت بیشتر باشد و اگر به این موضوع توجه نشود امکان ایجاد مشکل برای کسب و کار موردنظر وجود دارد.

محاسبه حقوق و دستمزد کارخانه تولیدی

حقوق کارکنان شرکت تولیدی یکی از مهم ترین وظایف حسابدار می باشد زیرا باید در زمان مققر پرداخت شود و همچنین باید مالیات آن نیز محاسبه شود تا شرکت دچار جریمه های مالیاتی نشود.

محسابه دستمزد در شرکت تولیدی مقداری با دیگر شرکت ها متفاوت می باشد که در ادامه این مطلب به آن اشاره خواهیم کرد.

تنظیم اظهارنامه مالیاتی شرکت تولیدی

تهیه اظهارنامه یکی دیگر از وظایف حسابدار می باشد که باید به دقت انجام شود. زیرا اگر اشتباه محاسباتی در محاسبات رخ دهد امکان دارد مبلغ مالیات بیشتر شود و یا شرکت دچار جریمه های مالیاتی سنگین شود که این اتفاق در شرکت هایی با تعداد کارکنان زیاد محتمل تر است.

با ما در ارتباط باشید 02166198626

حسابداری کارخانه تولیدی

حسابداری کارخانه تولیدی اندکی با حسابداری شرکت های دیگر تفاوت دارد زیرا عوامل بسیاری برای تولید یک محصول دخیل هستند و برای مثال برای محاسبه بهای تمام شده باید عوامل مختلف را بررسی کرد و در آن دخیل کرد. در ادامه به طور مختصر به بخشی از مواردی که در حسابداری تولیدی مورد توجه قرار می گیرند اشاره خواهیم کرد.

مواد اولیه مستقیم

مواد اولیه شاخصه حیات کارخانه است و اگر در تامین آن مشکلی پیش بیاید کارخانه دچار مشکل می شود.

حسابداری مواد اولیه یکی از بخش های حسابداری کارخانه است که در آن مقدار مواداولیه مصرفی برای هر محصول را محاسبه می کنند و در گزارش های مختلف وارد می کنند.

دستمزد مستقیم

دستمزد مستقیم یکی از انواع دستمزد است که در شرکت های تولیدی به کارکنان تخصیص می یابد. منظور از دستمزد مستقیم مقدار حقوق کارکنان به ازای هر محصول است و به دلیل آن که به ازای هر محصول قابل محاسبه است به آن دستمزد مستقیم می گویند.

دستمزد سربار

دستمزد سربار یکی دیگر از انواع دستمزد است که در کنار دستمزد مستقیم به افراد تخصیص داده می شود.

برخلاف دستمزد مستقیم که برای هر محصول قابل محاسبه است، دستمزد سربار را نمی توان به ازای هر محصول محاسبه کرد.

محاسبه هر کدام از موارد بالا مراحلی دارد که باید به دقت انجام شود تا شرکت دچار مشکل نشود.

خدمات-حسابداری-شرکت-تولیدی

نرم افزار حسابداری شرکت تولیدی

نرم افزار های حسابداری مختلفی برای شرکت های تولیدی وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارد.

با استفاده از نرم افزار حسابداری کارخانه تولیدی می توان محاسبه بخشی از مواردی که در بالا گفته شد را به آن سپرد و گزارش های مختلف از آن استخراج کرد. اما نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که عده ای عقیده دارند نرم افزار حسابداری تمام وظایف یک حسابدار را انجام خواهد داد و نیازی به استخدام حسابدار نیست، اما نکته قابل توجه این است که یک سری اصول در حسابداری وجود دارد که باید رعایت شود و تنها حسابداران مجرب قادر به رعایت این استاندارها می باشند و همانطور که گفته شد نرم افزار های حسابداری تنها بخشی از عملیات حسابداری یک شرکت را انجام می دهند و به عبارتی دیگر بهتر است بگوییم این نرم افزار ها تنها ابزاری است که حسابدار با کمک آن ها بتواند محاسبات دقیق تری داشته باشد.

همانطور که گفته شد نرم افزار های حسابداری مختلفی وجود دارد و انتخاب نرم افزاری که با خواسته های ما تطابق بیشتری داشته باشد نیاز به این دارد تا ما اطلاع کافی از امکانات این نرم افزار ها داشته باشیم.

 در صفحه بهترین نرم افزار حسابداری شرکت تولیدی سعی کرده ایم برترین نرم افزار های حسابداری که برای کارخانه های تولیدی مناسب می باشد را مورد بررسی قرار دهیم تا با دید باز نرم افزار مناسب را خریداری نمایید.

مشاوره تخصصی 02166198626

خدمات حسابداری شرکت تولیدی

حسابداری تولیدی یکی دیگر از خدمات حساب سرا می باشد که به وسیله حسابداران متخصص و مجرب صورت می گیرد.

همانطور که در بالا گفته شد حسابداری شرکت تولیدی یکی از سخت ترین بخش های حسابداری می باشد که نیاز به تخصص و دقت بالایی دارد.

حساب سرا با در اختیار داشتن حسابداران متخصص در این زمینه سعی کرده است خدمات خود را با بالاترین کیفیت ارائه دهد.

در صورتی که قصد دارید حسابداری شرکت خود را به حساب سرا بسپارید از طریق شماره 02166198626 با کارشناسان در ارتباط باشید و از مشاوره تخصصی بهره مند شوید.

تعرفه حسابداری شرکت تولیدی

تعرفه خدمات حسابداری شرکت تولیدی به موارد مختلفی بستگی دارد و نمیتوان برای آن بهای مشخصی تعیین کرد. در ادامه به مواردی که در تعرفه حسابداری تولیدی موثر هستند اشاره خواهیم کرد.

تعداد کارکنان شرکت

محصولات تولیدی

مدت زمان همکاری

مواردی که در بالا اشاره شد تنها بخش از شاخصه های تاثیرگذار در تعرفه خدمات حسابداری می باشند. با ما در ارتباط باشید تا ضمن دریافت مشاوره تخصصی، از تعرفه خدمات حساب سرا برای کسب و کار خود مطلع شوید.

خدمات حسابداری شرکت‌های تولیدی

وجود یک حسابدار خبره و حرفه ای می تواند تغییر و تحولاتی در شرکت های تولیدی ایجاد کند؛ زیرا حسابدار با تجربه و تخصصی که در این حوزه کسب نموده است می تواند موجب شود تا اطلاعات مالی شرکت تولیدی به سادگی قابل مشاهده باشد و سپس مدیران با توجه به همین اطلاعات می توانند بهترین برنامه ریزی های مالی را انجام دهند.

برخی شرکت های تولیدی که خیلی وسیع هستند ممکن است هرج و مرجی در این شرکت ها ایجاد شود و هر بخش نتواند به خوبی فعالیت کند؛ اما وجود یک حسابدار تولیدی خوب و حرفه ای منجر می شود تا یک برنامه ریزی دقیق برای این شرکت در نظر گرفته شود و با این تغییرات هر یک از بخش ها می دانند که دیگر باید با بودجه ای که در اختیار دارند چگونه فعالیت کنند.

البته ذکر این نکته ضروری است که با در اختیار داشتن بهترین حسابدار تولیدی می توان هزینه های اضافی را قطع کرد؛ زیرا وی با جمع آوری داده ها متوجه می شود که صرف چه هزینه هایی بیهوده است.

کدینگ حسابداری شرکت های تولیدی

کدینگ حسابداری همان چیزی است که موجب می شود تا گزارشی کامل و جامع از فعالیت های مالی یک شرکت تولیدی را در اختیار داشته باشید. این کدینگ ها شامل گروه، کل، معین و تفصیلی است که با در اختیار داشتن آن میتوان به راحتی حساب ها را شناسایی کرد.

حسابداران تولیدی شرکت برای ثبت رویدادهای مالی، تراکنش‌ها را به‌ صورت درختی دسته‌ بندی می کنند که تمامی این سرشاخه‌ها هم کدهایی دارند که به مجموعه آن‌ها ‌کدینگ حسابداری می‌گویند.

قوانین و استانداردهای حسابداری تولیدی

همان 33 قانونی که هر حسابدار باید برای انجام امور حسابداری مانند درآمد عملیاتی، صورت وجوه جریان نقد و محاسبه صورت‎های مالی به آن توجه نماید، برای حسابداری تولیدی هم همین قوانین است. بنابراین قوانین خاص و مجزایی برای حسابداری تولیدی شرکت ها وجود ندارد و حسابدار تولیدی باید با توجه به همین 33 قانون اقدام نماید.

با ما در ارتباط باشید

02166198626

info@hesabsara.com

تهران، خيابان پیروزی،پلاک1016،واحد 12

همچنین می توانید شماره تماس خود را در کادر زیر وارد نمایید تا کارشناسان شرکت حداکثر طی 30 دقیقه آینده تماس حاصل نمایند